Aanmelden Roadmap Next Economy Greenport West-Holland

 

 

U heeft ongetwijfeld gehoord van de Roadmap Next Economy Greenport. Daarmee zijn we enkele maanden geleden gestart. Gedurende 5 arenasessies hebben we met een groot aantal deelnemers - waaronder veel ondernemers - gewerkt aan vragen als: hoe ziet de toekomst van de Greenport eruit en wat is de route naar die toekomst? Die beelden en routes waren het startpunt voor een serie concrete uitwerkingen met onder meer kansen voor ondernemers.

Nu is het moment de resultaten daarvan met u te delen. Dat doen we tijdens een bijeenkomst op 9 april in het Rabotorium in het World Horti Center. Hiervoor stuurden we onlangs een uitnodiging. Heeft u zich al aangemeld? Vooral voor ondernemers is de bijeenkomst leerzaam en inspirerend.

Voor de Roadmap Next Economy Greenport is Jan Rotmans, transitieprofessor van DRIFT en voorzitter van de strategy group van de Roadmap Next Economy van de MRDH, gevraagd de mogelijkheden voor nieuwe verdienmodellen te onderzoeken, samen met ondernemers, dwarsdenkers en friskijkers. De Roadmap Next Economy Greenport is gefinancierd door Greenport West-Holland, Gemeente Westland, Provincie Zuid-Holland en Rabobank Westland.

 

Tijdens de bijeenkomst op 9 april staat het rapport 'Kansen in de regio circulair' van Rabobank, KPMG, MVO Nederland (Arnoud Walrecht) op de agenda en geeft Ruud van der Vliet Rabobank Westland zijn visie op de Roadmap en het rapport.

 

Locatie:

De bijeenkomst vindt plaats bij:

World Horti Center

Europa 1

2672 ZX Naaldwijk

 

Programma:

14.30 - 15.00 uur: Inloop

15.00 - 17.00 uur: Plenaire sessie

17.00 - 18.00 uur: Netwerkborrel

 

U kunt zich hieronder aanmelden.

 

Met vriendelijke groet, en hopelijk tot 9 april,

Jolanda Heistek

Greenport West-Holland

Jan Rotmans

Drift

Velden met een * zijn verplicht.

Uw gegevens