Hack in de Kas op 13 oktober 2021

 

Hack in de Kas op 13 oktober 2021
Tijdens ‘Hack in de Kas’ onderzoeken teams van twee (een MT-lid en een IT-expert) de cyberrisico’s. Dat doen ze onder meer door zelf een kas te hacken, onder begeleiding van de professionele ethische hackers van LBVD Consultancy. Daarnaast geeft cybersecurity-auteur en internationaal spreker Peter Zinn een lezing. ‘Hack in de Kas’ is bedoeld voor MT-leden en IT-experts van bedrijven met enige ervaring op het gebied van digitale veiligheid. De workshop is op 13 oktober 2021 van 14:00 tot 16:45 uur in het World Horti Center. De kosten bedragen €250 per persoon (exclusief btw).

Dit initiatief is verbonden aan het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport West-Holland, ondersteund door Greenport West-Holland en het Nederlandse veiligheidscluster The Hague Security Delta. Digitale veiligheid organiseren we samen. Het Cyberweerbaarheidscentrum coördineert en draagt bij aan een digitaal veilig tuinbouwcluster door aangesloten organisaties de zekerheid te bieden dat ze er niet alleen voor staan.

13 oktober, 14.00 - 16.45 uur
World Horti Center

Deze workshop is bestemd voor glastuinbouwondernemers in het cluster Greenport West-Holland. U kunt zich aanmelden per team van 2 personen.

Hieronder kunt u aangeven of op uw komst gerekend mag worden.

Velden met een * zijn verplicht.

DeelnemersFactuurgegevens

Aan/afmelden